Începuturi

Începuturi Am pornit la drum in 1997 și ne-am inceput activitatea prin instalarea interfoanelor, pe o piață in care nu se știa aproape deloc ce inseamnă interfon și la inceput ne era greu să îi convingem de utilitatea, confortul si valoarea pe care le oferă imobilului. Inițial interfoanele asigurau accesul cu cartele optice, iar la mijlocul anului 2005 am introdus  sistemele ce utilizează cartelele de proximitate pentru accesul in imobil, care au un mare succes si in zilele noastre. In anul 2008  a fost instalat al 1000-lea interfon la o scară de bloc la care se adaugă sute de sisteme la case si diverse firme / instituții de prestigiu din Oradea, județul Bihor si județele limitrofe. Intre timp ne-am dezvoltat activitatea și am fost autorizați să proiectăm, să instalăm și să intreținem sisteme de securitate,.

După 25 de ani.

La ora actuală societatea noastră a demonstrat, prin lucrările duse la bun sfârșit, că este capabilă să execute cu responsabilitate lucrări complexe in diverse domenii ce cuprind automatizările, sistemele de securitate, sisteme de control alimentate cu energie solară, etc. Societatea noastră asigură montajul si garanția la sistemele si rețelele instalate, service in garanție si post garanție. In toți acești ani de existență am oferit o gamă largă de produse, soluții inovatoare, adaptate la nevoile si pretențiile clienților noștri.

 

Având o imagine de ansamblu a celor 20 de ani de existenta, constatăm că principiile stabilite la debutul societății – seriozitate, respect, devotament, implicare, inovație continuă – sunt apreciate de către clienții noștri cu care avem o strânsă relație de parteneriat astfel incât cu marea majoritate a lor colaborăm de la instalarea primului sistem si până in prezent. In continuare dorim să continuăm colaborarea cu clienții noștri, asigurând suportul pentru sistemele deja instalate, concomitent cu extinderea gamei de produse integrând noutățile tehnologice.

Ca si client <=> partener puteti beneficia de confortul si siguranța oferite de interfoanele digitale IP, sistemele IoT (Internet of Things), sistemele de supraveghere de ultimă generație, automatizări diverse și nu in ultimul rând sistemele de casă inteligentă, astfel incât să aveți in permanență controlul acestora..