Despre noi

Despre noi

Începuturi:   Am pornit la drum în 1997 și ne-am inceput activitatea prin instalarea interfoanelor, pe o piaţă în care clienții nu se ştia aproape deloc ce înseamnă interfon şi la început ne era greu să îi convingem de utilitatea, comfortul şi valoarea pe care le oferă imobilului. 

Inițial interfoanele asigurau accesul cu cartele optice, iar la mijlocul anului 2005 am introdus  sistemele ce utilizează cartelele de proximitate pentru accesul în imobil, care au un mare succes şi în zilele noastre.

În anul 2008  a fost instalat al 1000-lea interfon la o scară de bloc la care se adaugă sute de sisteme la case şi diverse firme / instituţii de prestigiu din Oradea, judeţul Bihor şi judeţele limitrofe. 

   Între timp ne-am dezvoltat activitatea şi am fost autorizaţi să proiectăm, instalăm şi să întreţinem sisteme de securitate, alarme, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces.

După 20 de ani:

La ora actuală societatea noastră a demonstrat, prin lucrările duse la bun sfârșit, că este capabilă să execute cu responsabilitate lucrări complexe în diverse domenii ce cuprind automatizările, sistemele de securitate, sisteme de control alimentate cu energie solară, etc.

Societatea noastră asigură montajul şi garanţia la sistemele şi reţelele instalate, service in garanţie și post garanţie. În toţi acești ani de existență am oferit o gamă largă de produse, soluţii inovatoare, adaptate la nevoile şi pretenţiile clienţilor noştri.

Având o imagine de ansamblu ai celor 20 de ani de existență, constatăm că principiile stabilite la debutul societății - seriozitate, respect, devotament, implicare, innovație continuă -, sunt apreciate de către clienții noștrii cu care avem strânsă relație de parteneriat astfel încât marea majoritate a lor colaborăm de la instalarea primului sistem și până în prezent.

În continuare dorim să continuăm colaborarea cu clienții noștrii, asigurând suportul pentru sistemele deja instalate, concomitent cu extinderea gamei de produse integrând noutățile tehnologice.

Ca și client <=> partener puteți beneficia de comfortul și siguranța oferite de, interfoanele digitale - IP sau GSM, Sisteme IoT (Internet of Things), sistemele de supraveghere de ultimă generație, automatizări diverse și nu în ultimul rând sistemele de casă inteligentă, astfel încât să fiți în permanență controlul acestora.