Montare Interfoane clasice:

Simple – Robuste – Fiabile

Peste 2000 de cladiri, din mai multe județe am dotat cu interfon – 

Disponibile de la mai mulți producători în diferite variante constructive vă oferă funcțiile de bază atât pentru utilizatori individuali cât și pentru grupuri de utilizatori.

Mii de interfoane montate in Oradea atât la blocuri cât și la clădiri de birouri sau case familiale.

Fiabilitatea serviciilor de bază oferite de interfoanele clasice, audio sau video, asigură confortul binemeritat oricărei familii precum și siguranța indispensabilă instituțiilor sau clădirilor de birouri.
Accesul în clădire ne este asigurat cu ajutorul cartelelor de proximitate, cod sau mixt.

Cere ofertă
Cere ofertă

Interfoane GSM și IP:

Noua generație

Noua generație de interfoane IP combină tehnologia de top cu un design elegant devenind astfel o bijuterie a oricărei clădiri. Serviciile SMART ale acestor interfoane tot mai accesibile, sporesc confortul de utilizare și siguranța imobilului.

Astfel aveți posibilitatea să:

 • răspundeți la apeluri chiar dacă nu sunteți acasă
 • stabiliți coduri de acces temporare pentru musafiri ocazionali (menajeră, curier, etc) și nu mai sunteți în dificultate dacă vi-ați lăsat cheile acasă. 
 • transmiteți și recepționați mesaje de la administratorul imobilului 
 • de la terminalul din apartament sau telefonul mobil 
  • vorbiți cu vizitatorii, 
  • vizualizați imaginile camerelor de supraveghere
  •  controlați diverse dispozitive smart

Accesul în clădire poate fi făcut cu cartele de proximitate, cod PIN, cod QR, identificare facială, applicație, bluetooth sau mixt.

Sisteme de acces

Indiferent că:

 • vrei doar să controlezi poarta de acasă,
 • ești administartor la o clădire de birouri,
 • administrezi o pensiune sau un hotel
 • ai o afacere de tip aparthotel pe care vrei să o gestionezi de la distanță

La noi găsești sistemul de acces potrivit și soluții pentru gestionarea facilă a acestea precum și încuietoarea elegantă și fiabilă dedicată ușii controlate.

Fie că vorbim de acces pe bază de card, cartelă, amprentă, cod QR sau recunoaștere facială, aceste sisteme permit gestionarea accesului în zona restricționată, cu scopul de a proteja persoanele și bunurile existente, sau pentru pontajul personalului.

Sisteme Aparthotel

O combinație la deosebit de utilă între interfonie și acces o reprezintă sistemele aparthotel prin care proprietarul poate controla de la distanță drepturile utilizatorilor.
Sistemele de acces se pot instala in clădiri rezidențiale, birouri, fabrici, depozite, stadioane, hoteluri, parcări, etc.

Provocarea majoră a proprietarilor de imobile dotate cu interfoane sau sistemele de acces utilizate în comun este buna funcționare a acestora. Majoritatea vizitatorilor nu sunt suficient de atenți la ușile de acces, astfel, acestea pot rămâne deschise iar imobilul poate deveni ținta unor vizitatori nedoriți.

Sistemul de închidere potrivit cu ușa și destinația imobilului respectiv mentenanța regulată a acestuia minimizează apariția evenimentelor neplăcute.

La ora actuală asigurăm serviciul de mentenanță  la zeci de clădiri rezidențiale, comerciale sau la instituții.

Contactează-ne pentru detalii și ofertă

Contactează-ne pentru ofertă telefonic sau completând formularul alături.

Sună-ne acum