Știind că cei dragi și valorile ne sunt în siguranță ne putem concentra pe ceea ce ne este mai important în viață. Putem să petrecem timp valoros cu prietenii și familia sau să creăm plusvaloare prin activități productive care aduc bunăstare în comunitatea nostră.

Siguranța este una din nevoile de bază ale oamenilor, astfel necesitatea și utilitatea sistemelor de securitate în zilele noastre nu se pune la îndoială. Bazat pe o îndelungată experiență teoretică și practică profesioniștii de la Arikan sunt cei mai în măsură să vă ofere sprijin pentru adoptarea soluției de securitate ce vi se potrivește.

Sistemele de securitate în funcție de necesitățile beneficiarului pot avea complexitate diferită și de principiu se compun din: sisteme de alarmare la efracție, sisteme de detecție incendiu, supraveghere video și control acces.

Sisteme de detecție si alarmare la incendiu

De sine stătătoare sau în combinație cu alte echipamente de securitate, sistemele de detecție incendiu sunt indispensabile la orice obiectiv comercial, instituțional sau industrial și au ca scop detecția din faza incipientă a incendiilor si alertarea forțelor de intervenție in timp util .
Sociatatea noastră asigură instalarea și intreținerea sistemelor de detecție și alarmare la incendiu, cu personal calificat si avizat.

Sisteme de detecție și alarmare la efracție

Societatea noastră asigură proiectarea, instalarea și intreținerea sistemelor de detecție si alarmare la efracție, cu personal calificat si avizat de către Inspectoratul General al Poliției Române.


Sistemul de alarmare asigură detecția pătrunderii neautorizate in zonele de securitate ale obiectivului protejat. Portofoliul nostru de produse conține cele mai răspândite echipamente de detecție și alarmare atât pentru protecția imobilelor cât și pentru protecția perimetrală a obiectivelor.


Beneficiarul poate fi avertizat de o violare a spațiului protejat nu doar de sirena ci poate primi notificări ale sitemului direct pe telefonul mobil.

 

 

 

 

Contactează-ne pentru detalii

Contactează-ne pentru ofertă telefonic sau completând formularul alături.

Sună acum