Oradea este în prezent unul dintre cele mai curate orașe din România deoarece municipalitatea a amplasat puncte de colectare selectivă a deșeurilor menajere. Încă din anul 2011 societatea noastră Arikan Serv S.R.L. s-a implicat în acțiunea de închidere cu sisteme de control acces a acestor puncte, inițial la solicitarea asociațiilor de proprietari deranjați de aspectul neîngrijit al incintelor, iar din anul 2015 la solicitarea societății de salubrizare.

Unicitatea soluției adoptată de societatea noastră pentru sistemele de control acces instalate la punctele de colectare selectivă a deșeurilor menajere constă în utilizarea unor echipamente speciale ce conlucrează optim cu sursele de energie verde (panouri fotovoltaice).

Soluțiile se pot extinde pentru implementarea sistemului de gestiune a deșeurilor  plătește cât arunci!

10 localități din 6 județe folosesc deja soluțiile noastre!

Punctele de colectare selectivă a deșeurilor menajere pot avea diverse forme constructive ce se potrivește estetic și funcțional în peisajul zonal. Deoarece livrarea soluțiilor optime către clienții noștrii este preocuparea noastră principală, înbunătățim permanent funcționarea sistemelor, adaptându-le pentru fiecare localitate în parte, la nevoile punctuale ale beneficiarilor.

Variante constructive executate:

  • incinte
  • dulapuri
  • platforme subterane

Proprietarii de apartamente s-au obișnuit în foarte scurt timp cu aceste sisteme, foarte simplu de utilizat, care le conferă posibilitatea reală de a colecta selectiv deșeurile și care, utilizând cartele smart de înaltă siguranță, nu permit accesul persoanelor străine. Compania de salubritate poate colecta selectiv deșeurile pe mai multe fracții, conform planurilor sale. Datorită acestora împrejurimile blocurilor au un aspect curat, civilizat, spre mulțumirea locuitorilor și a primăriilor.

Cere ofertă

Contactează-ne pentru ofertă telefonic sau completând formularul alături.

Sună acum