Sisteme de securitate cu supraveghere video

Un sistem performant de securitate nu este complet fără o supraveghere video efiecientă, care să permită in timp real monitorizarea evenimentelor si a persoanelor suspecte și in același timp inregistrarea imaginilor video la o claritate crescută in scopul verificării ulterioare a probelor. Aceste sisteme au cunoscut o evoluție deosebită în ultima perioadă astfel încât camerele, chiar și cele analogice, pot oferi o rezoluție peste full-HD iar cele cele digitale (IP) tind să depășească rezoluția 4K având prețurile din ce în ce mai accesibile.

Camerele IP datorită modului de prelucrare a imaginilor oferă performanțe superioare camerelor analogice și pot fi folosite pentru a îndeplini sarcini speciale – numărarea unor categorii de obiecte/persoane ce se deplasează într-un mod predefinit, citirea numerelor de înmatriculare a autoturismelor, alte sarcini specifice ce pot fi implementate direct în camera de supraveghere.

 Parametrul cel mai cunoscut, printre nespecialiști, al unei camere video este rezoluția, ceea ce se măsoară în megapixeli. În realitate sunt alți parametrii care sunt poate mai importanți decât aceasta. Pentru a avea o imagine potrivită este necesar să avem echipată camera cu lentila corespunzătoare.

6 mm

4 mm

2.5 mm

Pe de altă parte rezoluția camerei induce o dispută cvasi permanetă cu beneficiarii care tind să compare, în mod greșit, rezoluția unui sistem de supraveghere cu rezoluția camerei de pe telefonul mobil care în unele situații depășește 64Megapixeli. Scopul, construcțiași utilizarea celor două camere este total diferit. Un sistem de supraveghere se folosește 24/7 ani de zile (perioada normată de viață fiind 7 ani) – fiind axat pe anduranță și fiabilitate.

Camera unui telefon mobil, pe care proprietarul îl schimbă aproximativ la 2 ani, perioadă în care camera este folosită nici 10% din timpul de utilizare de utilizare.

Rezoluția unui sistem de supraveghere are implicații asupra mai multor parametrii care conduc către costul efectiv a acetuia. Cu cât rezoluția este mai mare este nevoie de putere crescută pentru procesarea imaginilor care implică și un consum mai mare de energie, concomitent este necesar și de un spațiu de stocare mărit. Pentru a avea echilibrul potrivit performanțe / costuri este suficient să vă adresați unui specialist ales cu atenție, care vă va ghida în alegerea sistemului optim.

Cere ofertă

Camere de supraveghere domiciliu

Noi nu vindem doar camere de supraveghere ci și siguranță pentru familia ta. Înainte de ofertare analizăm structura casei tale și îți vom proiecta cele mai potrivite locuri pentru a plasa camerele de supravghere și te vom consulta și în alegerea celei mai bune camere

Camere de supraveghere parcări

Dorești să-ți știi mașina în siguranță sau dorești un priect de supraveghere pentru o parcare întreagă? Consultă-ne și te ajutăm. Te vom ajuta cu cele mai bune soluții atât în ceea ce privește plasarea camerelor ci și tipul acestora. 

Camere supraveghere zone industriale, hale.

Proiectele de această anvergură necesită o echipă experimentată care știe toate detaliile acestei meserii. Nu ezita să ne contactezi. Arikan te ajută.

 

Cere ofertă

Camere de supraveghere în cloud.

Camerele de supraveghere în cloud sunt asemănătoare cu camere clasice, dar ele stochează datele online în comparație cu cele clasice care au un disk interior pe care sunt stocate înregistrările. Beneficiile sunt următoarele: acces de la distanță, acces permanent, mai puțină mentenanță.

Cere ofertă

De peste 20 de ani în industria de montare camere de supraveghere.

Arikan are o experiență de peste 20 de ani de experiență în montarea sistemelor de supraveghere, dar asta nu înseamnă că am rămas în urmă cu tehnologia. Din contră… Lucrăm cu cele mai noi dispozitive și mereu vă sfătuim în alegerea celei mai potrivite pentru tine.

Contact pentru detalii

Ai un proiect asemănător?

Te ajutăm!

 

Contactează-ne pentru detalii și ofertă

Contactează-ne pentru ofertă telefonic sau completând formularul alături.

Sună-ne acum pentru ofertă