Despre TeltoChrage

Potrivit pentru orice vehicul electric EV sau PHEV cu sistem de încărcare Type 2.
Noul TeltoCharge echipat cu tehnologii inovatoare este ideal pentru utilizare casnică sau comercială. Combină funcționalitatea și fiabilitatea cu un design premium de înaltă calitate are inglobate funcții Smart pentru încărcarea vehiculelor electrice pentru a-vă economisi timpul și banii.

Vrei o oferta sau doar un sfat?

Trimite formularul completat! Vei primi consiliere de la profesionisti si oferta optima nevoilor tale

Utilizare Intuitivă

Afișajul LED intuitiv și sistemul de corecție automată asigură fluiditatea experienței de utilizare fără efort a încărcătorului.
Instalarea ușoară și rapidă dată de construcția robustă al încărcătoriului, scoate în evidență aspectul unic, ce se potrivește atât utilizării casnice cât și celei comerciale.

Smart

Aplicația mobilă disponibilă în GooglePlay și AppStore permite să vă configurați încărcătorul inteligent, să monitorizați consumul, să vedeți statistici în timp real, să programați încărcarea conform nevoilor, să blocați încărcătorul pentru a preveni încărcarea frauduloasă.

Conexiunile Bluetooth, WiFi și Ethernet sunt completate de cititorul NFC care oferă utilizare securizată doar pentru posesori de carduri de proximitate
Fiind alimentat acasă sau la birou, prin funcția de echilibrare a sarcinii, vă asigură că energia disponibilă este utilizată inteligent între încărcător și restul consumatorilor. Este posibil intergrarea și cu sisteme de panouri fotovoltaice.

Rezistent

Carcasa externă de calitate superioară, customizabilă, oferă încărcătorului inteligent o protecție IK10 la impact și IP55 la intemperii, iar gama temperaturilor de funcționare -30 ÷ +50 în face ideal atât pentru interior cât și pentru exterior.