SISTEME DE SECURITATE

Sisteme integrate de securitate pentru companii, instituții și persoane fizice

Siguranța este una din nevoile de bază ale oamenilor, astfel necesitatea și utilitatea sistemelor de securitate în zilele noastre nu se pune la îndoială.
Bazat pe o îndelungată experiență teoretică și practică profesioniștii de la Arikan sunt cei mai în măsură să vă ofere sprijin pentru adoptarea soluției de securitate ce vi se potrivește.

Sistemele de securitate în funcție de necesitățile beneficiarului pot avea complexitate diferită și de principiu se compun din: sisteme de alarmare la efracție, sisteme de detecție incendiu, supraveghere video și control acces.

Sisteme de detecție și alarmare la efracție

Societatea noastră asigură proiectarea, instalarea și intreținerea sistemelor de detecție si alarmare la efracție, cu personal calificat si avizat de către Inspectoratul General al Poliției Române.

Sistemul de alarmare asigură detecția pătrunderii neautorizate in zonele de securitate ale obiectivului protejat.

Portofoliul nostru de produse conține cele mai răspândite echipamente de detecție și alarmare atât pentru protecția imobilelor cât și pentru protecția perimetrală a obiectivelor. Beneficiarul poate fi avertizat de o violare a spațiului protejat nu doar de sirena ci poate primi notificări ale sitemului direct pe telefonul mobil.

Sisteme de detecție si alarmare la incendiu

Sociatatea noastră asigură instalarea și intreținerea sistemelor de detecție și alarmare la incendiu, cu personal calificat si avizat.

Sistemele au ca scop detecția incă din faza incipientă a incendiilor si alertarea forțelor de intervenție in timp util.

Sisteme de supraveghere video

Un sistem performant de securitate nu este complet fără o supraveghere video efiecientă, care să permită in timp real monitorizarea evenimentelor si a persoanelor suspecte și in același timp inregistrarea imaginilor video la o claritate crescută in scopul verificării ulterioare a probelor.

Aceste sisteme au cunoscut o evoluție deosebită în ultima perioadă astfel încât camerele, chiar și cele analogice, pot oferi o rezoluție peste full-HD iar cele cele digitale (IP) tind să depășească rezoluția 4K având prețurile din ce în ce mai accesibile.

Camerele IP datorită modului de prelucrare a imaginilor oferă performanțe superioare camerelor analogice și pot fi folosite pentru a îndeplini sarcini speciale – numărarea unor categorii de obiecte/persoane ce se deplasează într-un mod predefinit, citirea numerelor de înmatriculare a autoturismelor, alte sarcini specifice ce pot fi implementate direct în camera de supraveghere.

O funcție critică a camerelor de supraveghere este captarea imaginilor în condiții de iluminare slabă. La început au fost camere cu luminatoare LED din ce în ce mai evoluate care și în condiții de iluminare slabă generau o imagine alb/negru, iar de curând au apărut camere care în aceleași condiții fără luminator pot oferi imagini color.

Echipamentele de înregistrare oferă performanțe pe măsură, astfel că vizualizarea imaginilor de la distanță pe laptop sau telefon mobil este deja o banalitate.

SISTEMELE DE SECURITATE SUNT INUTILE PÂNĂ ÎN SECUNDA ÎN CARE FUNCȚIONAREA LOR ESTE CRITICĂ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Oferta optimă și accesibilă

Consultanții noștri îți trimit propuneri avantajoase și potrivite nevoilor tale.

Cere ofertă
sisteme-de-securitate
Sună pentru detalii și ofertă!