Sisteme de Securitate

Sisteme de Securitate

 

Necesitatea și utilitatea sistemelor de securitate în zilele noastre nu se pune la îndoială.

Societatea nostră este autorizată să proiecteze, să instaleze și să întrețină sistemele de securitate.

Sistemele de securitate în funcție de necesitățile clientului pot avea complexitate diferită și de principiu se compun din: sisteme de alarmă, supraveghere video și control acces.

 

- Sisteme de Alarmă -

Portofoliul nostru de produse conține cele mai răspândite echipamente de detecție și alarmare atât pentru protecția imobilelor cât și pentru protecția perimetrală a obiectivelor. Beneficiarul poate fi avertizat de o violare a spațiului protejat nu doar de sirena ci pote primi notificări ale sitemului direc pe telefonul mobil.

                         

 

 

- Sisteme de supraveghere video -

Aceste sisteme au cunoscut o evoluție deosebită în ultima perioadă astfel încât camerele chiar și cele analogice pot oferi o rezoluție perste fullHD iar cele cele digitale (IP) tind să depășească rezoliția 4K având prețurile din ce în ce mai accesibile.

  

Camerele IP datorită modului de prelucrare a imaginilor oferă performanțe superioare camerelor analogice și pot fi folosite pentru a îndeplinii sarcini speciale - numărarea unor categorii de obiecte/persoane ce se deplasează într-un mod predefinit, citirea numerelor de înmatriculare a autoturismelor, alte sarcini specifice ce pot fi implementate direct în camera de supraveghere.

O funție critică a camerelor de supraveghere este captarea imaginilor în condiții de iluminare slabă. La început au fost camere cu luminatoare LED din ce în ce mai evoluate care și în condiții de iluminare slabă generau o imagine alb/negru, iar de curând au apărut camere care în aceleași condiții fără luminator pot oferi imagini  color.

Echipamentele de înregistrare oferă performanțe pe măsură, astfel ca vizualizarea imaginilor de la distanță pe Laptop sau telefon mobil este deja o banalitate.

 

 

 

 

*** SISTEMELE DE SECURITATE SUNT INUTILE PÂNĂ ÎN SECUNDA ÎN CARE

FUNȚIONAREA LOR ESTE CRITICĂ  !!! ***