Interfoane

Interfoane

  Interfoane analogice clasice 

Simple - Robuste - Fiabile

Disponibile în de la mai mulți producători în diferite variante constructive vă oferă funcțiile de bază atât pentru utilizatori individuali cât și pentru grupuri de utilizatori.

  Interfoane    I P  

Noua generație de interfoane oferă o gamă extinsă de funcții față de generațiile precedente, permit interconectarea cu diverse echipemente de automatizare și securitate.

Una din din funcțiile cele mai spectaculoase este posibilitatea de a raspunde la apelul interfonului și acordarea accesului prin smartfone de oriunde din lume! Astfel dacă vine cineva la dumneavoastră pentru diverse lucrări, sau un curier aceștia pot avea acces în curte, pot să-și rezolve problemele fără ca cineva să fie nevoit să fie acasă iar completat cu un sistem de supraveghere puteți urmări activitatea acestora.

     

  Interfoane G S M  

Uitați de cabluri!!!

Utilizați o cartelă SIM și obțineți un interfon cu funcții complete în aria de acoperire al operatorului sau în roaming.

    

  Interfoane pentru scări de bloc și grupuri de utilizatori   

Gama variată de interfoane aflată în oferta noastră se va potrivi atât cu curțile comune ale construcțiilor mai vechi cât și cu cele mai pretențioase proiecte rezidențiale.