Case inteligente

Aplicații uzuale

Închipuiți-vă că toate dispozitivele din casă – iluminat, alarmă, supraveghere, climatizare, irigare, energie, automatizări – pot fi interconectate, supravegheate și controlate de la un click distanță.

Protejează ceea ce contează

În situații de pericol ne gândim mai ales la siguranța celor apropiați. Focul, monoxidul de carbon, inundația, avariile la dispozitivele electrice sunt pericole la care casa ta reacționează imediat să-ți protejeze familia și bunurile.

Casa ta îți spune bună dimineața

Dormim cel mai bine în întuneric, însă celor mai mulți dintre noi, le place să fie treziți de razele soarelui. Sincronizarea dintre alarma de la telefon și rulouri sau jaluzele, este un mic moft datorită căruia vei fi mult mai dornic să îți începi ziua. În schimb seara, activarea sistemului de alarmă poate coincide cu inchiderea rulourilor.

Simte-te cel mai bine acasă

Atunci când te întorci de la birou, te tot gândești la atmosfera confortabilă de acasă și abia aștepți să ajungi să te refugiezi de căldură – vara, de ploi – primăvara și toamna și de ger – iarna. Casa ta smart te așteaptă ajustându-și temperatura, umiditatea și calitatea aerului conform preferințelor familei. Bun venit acasă!

Fii cu ochii pe casa ta

Casa ta este precum o cetate, de aceea atunci când lipsești, vrei să știi că nu îți încalcă nimeni teritoriul. Senzorul de mișcare integrat cu sistemul de supraveghere monitorizează proprietatea zi și noapte. Atunci când detectează mișcare, vei primi o notificare cu o înregistrare video pentru a vedea dacă sunt sau nu motive de îngrijorare. La fel poți verifica și consumul energetic al echipamentelor din casă.

Atmosferă specială

Cu o comandă vocală, sau un singur click pornești muzica, pornești șemineul și reglezi intensitatea luminii, creezi o oază de pace, o atmosferă romantică sau te pregătești pentru distracție cu prietenii.

Grădină ambientală

Mâncarea consumată în aer liber are un gust mai bun, iar atunci când la masă ți se alătură și prietenii, cu atât mai bine. Această combinație, împreună cu un iluminat de atmosferă și muzica preferată, creează o petrecere în grădină perfectă. Fără să pierzi din vedere grătarul sau discuțiile de la masă, poți deschide marchiza pentru a admira cerul înstelat, porni playlist-ul momentului și lămpile din grădină doar cu ajutorul unei telecomenzi. Este timpul unui toast pentru o seară plăcută.
Sistemul de irigare este setat să pornească la ora 22:00, dar casa ta știe că ai invitați și amână pornirea aspersoarelor până la plecarea musafirilor!

Acces pentru persoanele de încredere

Ți-ai invitat prietenii acasă, dar ești blocat în trafic, iar aceștia vor trebui să te aștepte. Curierul sună la ușa ta cu un pachet important, dar nu te vei întoarce acasă decât peste câteva zile. Sună cunoscut? Interfonul îți permite să deschideți ușa celor în care ai încredere și care au nevoie să vă intre în casa ta la un anume moment. Oaspeți sau copilul, care și-a uitat cheile, nu trebuie să mai aștepte afară până ajungi tu.

Siguranță

Merită să îți echipezi locuința cu un sistem ce poate simula prezența ta. Luminile, jaluzelele, muzica, irigația aționează de parcă ai fi acasă iar persoanele răuvoitoare sunt descurajate.

Noapte bună!

Oare am încuiat ușa de la intrare? Am stins luminile din bucătărie? Cu siguranță și tu te gândești la toate acestea înainte să te culci. Pregătește-ți casa pentru noapte – activează sistemul de alarmă. Închide luminile din toată casa, fără să cobori din pat. Somn ușor!

Iluminare slabă pe timp de noapte

Să te trezești noaptea, pentru a verifica dacă cel mic doarme sau s-a dus în bucătărie să bea apă, devine la un moment dat rutină. Nimănui nu-i place să fie orbit de lumina puternică atunci când umblă prin casă noaptea. Configurează-ți luminile la intensitate foarte scăzută pe timpul nopții în zonele în care ai nevoie, de exemplu camera copiilor.

Oferta optimă și accesibilă

Consultanții noștri îți trimit propuneri avantajoase și potrivite nevoilor tale.

Cere ofertă
case-inteligente
Sună pentru detalii și ofertă!