INTERFOANE & SISTEME DE ACCES

Interfoanele sunt primele echipamente care adaugă valoare unei locații, deoarece sunt și primele cu care interacționează un vizitator.

Deoarece instalarea interfoanelor este activitatea cu care ne-am lansat le acordăm o atenție deosebită.

Vă oferim gama cea mai diversificată de interfoane, din regiune, ce pot satisface atât pretențiile individuale – comune din domeniul rezidențial sau de birouri.

 

Interfoane clasice  ::  Simple – Robuste – Fiabile

Disponibile de la mai mulți producători în diferite variante constructive vă oferă funcțiile de bază atât pentru utilizatori individuali cât și pentru grupuri de utilizatori.

Interfoane IP  ::  Noua generație

Acestea oferă o gamă extinsă de funcții față de generațiile precedente, permit interconectarea cu diverse echipamente de automatizare și securitate.

Una din din funcțiile cele mai spectaculoase este posibilitatea de a raspunde la apelul interfonului și acordarea accesului prin smartphone de oriunde din lume! Astfel dacă vine cineva la dumneavoastră pentru diverse lucrări, sau un curier, aceștia pot avea acces în curte și pot să-și rezolve problemele fără ca cineva să fie nevoit să fie acasă, iar completat cu un sistem de supraveghere puteți urmări activitatea acestora.

 

 

Sisteme de acces  ::  Totul sub control

Fie că vorbim de acces pe bază de card, cartelă, sau date biometrice, aceste sisteme permit gestionarea accesului intr-o anumită zonă, cu scopul de a proteja persoanele și bunurile existente, sau pentru pontajul personalului.

Sistemele de acces se pot instala in clădiri rezidențiale, birouri, fabrici, depozite, stadioane, hoteluri, parcări, etc.

 

Oferta optimă și accesibilă

Consultanții noștri îți trimit propuneri avantajoase și potrivite nevoilor tale.

Cere ofertă
interfoane-038-sisteme-de-acces
Sună pentru detalii și ofertă!